Reference

Tijekom višegodišnjeg uspješnog rada, progresivnog razvoja i neprestanog rasta tvrtke, uspostavili smo zavidan broj pouzdanih partnera te zadovoljnih korisnika s kojima održavamo dugogodišnju suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Partneri

Popis ponosnih partnera u okviru velikih tvrtki, nevladinih organizacija i obrazovnih ustanova iz cijelog svijeta se iz dana u dan širi te se veselimo potencijalnoj budućoj kooperaciji s novim tvrtkama i/ili ustanovama.
Od cijele zbirke usluga koje nudi naš stručni tim, neki od servisa i usluga koje nudimo u suradnji s našim partnerima razvoj su web aplikacija i računalnih softvera, zračno prikupljanje fotogrametrijskih i LiDAR podataka te stručna i znanstvena edukacija.

Korisnici

Popis naših zadovoljnih korisnika diljem Europe, Azije i Afrike po pitanju naših tehničkih usluga i obrazovanja uzastopno raste, pri čemu neprestana dugogodišnja suradnja, nezamjenjiva kvaliteta i obujam usluga i servisa naše tvrtke govori dovoljno i stvara sliku o našoj sposobnosti prepoznavanja potrebe i mogućnosti pridonošenju rješenja koje uokviruje zahtjeve raznovrsnih korisnika kao pojedinaca i njihovih organizacija.