GISe – GIS edukacija

Kao dio naših GIS konzultantskih usluga, nudimo edukaciju za ESRI ArcGIS i QGIS za pojedinačne polaznike, tvrtke i organizacije. Nakon pažljivog razmatranja težnje korisnika i razine poznavanje i korištenja GIS alata, u mogućnosti smo pružiti vam posebno ugovoren i prilagođen pristup edukaciji.

 

Održavamo GIS edukaciju na dvije platforme: ESRI ArcGIS i QGIS. Pružamo 5 razina obrazovanja:

GIS uvodni tečaj
GIS temeljni tečaj
GIS ubrzani temeljni tečaj
GIS napredni tečaj
GIS napredni specijalizirani tečaj.


U sklopu naših usluga organiziramo i GIS edukaciju specijaliziranu za djelatnike Zavoda za prostorno uređenje kroz 4 različite tematike tečaja. Također, nudimo i GIS edukaciju specijaliziranu za djelatnike Javnih ustanova koje upravljaju zaštićenim područjima.

Naši tečajevi su koncipirani za male grupe polaznika što nam omogućava individualni pristup svakom polazniku, stoga je ograničen broj polaznika po tečaju. U sklopu tečajeva su uključeni tečajni materijali na hrvatskom jeziku bazirani na lokalnim primjerima i podacima te potvrda potpisana od ESRI certificiranog instruktora.


Razvili smo napredni pristup neprekidne podrške klijentima koja se razlikuje od standardnih ugovora za održavanje; nudimo dogovore o razini usluge preko telefona i podršku po potrebi – bez dogovora. Ukoliko imate dodatnih pitanja o tečajevima, kontaktirajte nas putem e-maila: info@prehnit.hr ili telefona: 01-5513-890.