GISe – GIS edukacija

Kao dio naših GIS konzultantskih usluga, nudimo edukaciju za ESRI ArcGIS i QGIS za pojedinačne polaznike, tvrtke i organizacije. Nakon pažljivog razmatranja težnje korisnika i razine poznavanje i korištenja GIS alata, u mogućnosti smo pružiti vam posebno ugovoren i prilagođen pristup edukaciji.Održavamo GIS edukaciju na dvije platforme: ESRI ArcGIS i QGIS. Pružamo 5 razina obrazovanja:

GIS uvodni tečaj
GIS temeljni tečaj
GIS ubrzani temeljni tečaj
GIS napredni tečaj
GIS napredni specijalizirani tečaj.


Novoformirani raspored održavanja edukacije za siječanj-lipanj 2020.:

Za registraciju na tečaj i više informacija o popunjenosti termina i cijenama, molimo kontaktirajte nas putem e-maila: info@prehnit.hr ili telefona: 01-5513-890. Kako bismo vam pružili najbolju moguću povratnu informaciju na vaš upit, molimo navedite stupanj tečaja za koji ste zainteresirani (temeljni, ubrzani temeljni ili napredni) te broj zainteresiranih polaznika (za pojedinca ili za grupu polaznika).


U sklopu naših usluga organiziramo i GIS edukaciju specijaliziranu za djelatnike Zavoda za prostorno uređenje kroz 3 različite tematike tečaja. Također, nudimo i GIS edukaciju specijaliziranu za djelatnike Javnih ustanova koje upravljaju zaštićenim područjima.

Naši su tečajevi koncipirani za male grupe polaznika što nam omogućava individualni pristup svakom polazniku, stoga je broj polaznika po tečaju ograničen. U sklopu tečajeva uključeni su tečajni materijali na hrvatskom jeziku bazirani na lokalnim primjerima i podacima te potvrda potpisana od ESRI certificiranog instruktora.


Ukoliko imate dodatnih pitanja o tečajevima, kontaktirajte nas putem e-maila: info@prehnit.hr.