Naš tim

Naš multidisciplinarni tim sastavljen je od geoinformatičara s ESRI certifikatima, programera te stručnjaka prirodnih i tehničkih znanosti spremnih odgovoriti na svaki izazov, bez obzira na kompleksnost, zahtjevnost ili geografsku lokaciju projekta. GIS konzultanti i specijalisti pružaju profesionalnu GIS podršku u nizu geoinformatičkih usluga, a tim programera razvija WebGIS sustave i vlastite aplikacije te pruža podršku pri razvoju i održavanju aplikacija klijenata. Imamo iskustvo rada u sektorima očuvanja okoliša i zaštite prirode, službi za zaštitu i spašavanje, prometu i infrastrukturi, poljoprivredi i šumarstvu, turizmu, telekomunikacijama, geologiji, geografiji i arheologiji, kao i radu s ministarstvima, jedinicama lokalne samouprave, komunalnim poduzećima te geodetskim službama i katastrom.

Naša postignuća

Naši zadovoljni korisnici su javne i privatne tvrtke, udruge i organizacije, ministarstva, jedinice lokalne samouprave, komunalna poduzeća te geodetske službe i katastri iz Hrvatske, Austrije, Luksemburga, Italije, Bugarske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Iznimno nam je važna suradnja s domaćim i stranim znanstvenim institucijama i profesionalnim udrugama. Uz to, radili smo s međunarodnim investitorima na projektima u Mongoliji i Bocvani i imali niz uspješnih suradnji u sektorima očuvanja okoliša i zaštite prirode, službi za zaštitu i spašavanje, prometu, telekomunikacijama, geologiji, geografiji i arheologiji.

Naš cilj

Koristeći naše razvijene sposobnosti, naš predani cilj je ponuditi vama i vašoj organizaciji usluge stručnog savjetovanja, GIS edukacije te tehničke podrške. Pružamo usluge upravljanja projektima, stručnog savjetovanja, visoko kvalitetne analize i obrade geoprostornih podataka i profesionalnog razvoja softvera uz uvažavanje tehničke i teorijske strane metodologije. Organiziramo i održavamo GIS tečajeve i radionice zasnovane na ESRI ArcGIS i QGIS alatima koje provode instruktori s ESRI certifikatima s dugogodišnjim iskustvom, kao i specijalističke tečajeve ICT/GIS/GPS tehnologije prilagođene potrebama korisnika (u više od 15 godina održani su tečajevi za preko 1000 polaznika različitih struka). Razvijamo vlastito, jedinstveno softversko rješenje – WebGIS Geoportal, inovativnu platformu za izradu digitalnih karata i njihovu objavu na internetu uz potpunu podršku upravljanju i uređivanju baze prostornih podataka koja je osnova za vizualizaciju same karte.

Naš cilj je profesionalno, učinkovito, inovativno i ekonomično pružiti usluge upravljanja projektima, ekspertnog savjetovanja, visoko kvalitetne analize i obrade geoprostornih podataka te profesionalnog razvoja softvera.