O nama

Održavamo GIS edukaciju za ArcGIS i QGIS module
koju provode instruktori s ESRI certifikatima s dugogodišnjim iskustvom.
Prijavi se za jedan od dostupnih tečajeva u 2019.!

U sklopu naših usluga održavamo i specijalizirane tečajeve za
Zavode i Javne ustanove!


O nama

Tvrtka Prehnit d.o.o. od 2009. godine pruža usluge savjetovanja u području planiranja, dizajna, implementacije i održavanja geografskih informacijskih sustava (GIS) te školovanja za upotrebu GIS tehnologija. Naš multidisciplinarni tim sastavljen je od geoinformatičara s ESRI certifikatima, programera te stručnjaka prirodnih i tehničkih znanosti spremnih odgovoriti na svaki izazov, bez obzira na kompleksnost, zahtjevnost ili geografsku lokaciju projekta. GIS konzultanti i specijalisti pružaju profesionalnu GIS podršku u nizu geoinformatičkih usluga, a tim programera razvija WebGIS sustave i vlastite aplikacije te pruža podršku pri razvoju i održavanju aplikacija klijenata. Iznimno nam je važna suradnja sa znanstvenim institucijama i profesionalnim udrugama. Imamo iskustvo rada u sektorima očuvanja okoliša i zaštite prirode, službi za zaštitu i spašavanje, prometu i infrastrukturi, poljoprivredi i šumarstvu, turizmu, telekomunikacijama, geologiji, geografiji i arheologiji, kao i radu s jedinicama lokalne samouprave, komunalnim poduzećima te geodetskim službama i katastrom.

Naš dosadašnji doseg

Naši zadovoljni korisnici su javne i privatne tvrtke, udruge i organizacije, jedinice lokalne samouprave, komunalna poduzeća te geodetske službe i katastri iz Hrvatske, Austrije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Uz to, radili smo s međunarodnim investitorima na projektima u Mongoliji i Bocvani i imali niz uspješnih suradnji u sektorima očuvanja okoliša i zaštite prirode, službi za zaštitu i spašavanje, prometu, telekomunikacijama, geologiji, geografiji i arheologiji.

Naša misija, vizija i cilj

Koristeći naše razvijene sposobnosti, naš predani cilj je ponuditi vama i vašoj organizaciji usluge stručnog consultinga, GIS edukacije te tehničke podrške. Pružamo usluge upravljanja projektima, stručnog savjetovanja, visoko kvalitetne analize i obrade geoprostornih podataka i profesionalnog razvoja softvera uz uvažavanje tehničke i teorijske strane metodologije. Organiziramo i održavamo GIS tečajeve i radionice zasnovane na ESRI ArcGIS i QGIS alatima koje provode instruktori s ESRI certifikatima s dugogodišnjim iskustvom, kao i specijalističke tečajeve ICT/GIS/GPS tehnologije prilagođene potrebama korisnika (u više od 15 godina održani su tečajevi za preko 1000 polaznika različitih struka). Razvijamo vlastito, jedinstveno softversko rješenje – WebGIS Geoportal, inovativnu platformu za izradu digitalnih karata i njihovu objavu na internetu uz potpunu podršku upravljanju i uređivanju baze prostornih podataka koja je osnova za vizualizaciju same karte.

Naš cilj je profesionalno, učinkovito, inovativno i ekonomično pružiti usluge upravljanja projektima, ekspertnog savjetovanja, visoko kvalitetne analize i obrade geoprostornih podataka te profesionalnog razvoja softvera.