Kartografija

Kartografija je jedna od usluga koje nudimo širokom spektru korisnika. Tijekom godina surađivali smo s međunarodnim institucijama, javnim ustanovama, tvrtkama i jedinicama lokalne samouprave u izradi preglednih, tematskih i turističkih karata. Osmišljavamo i izrađujemo kartografske prikaze koji rješavaju geoprostorne probleme, sukladno potrebama investitora. Naše prilagođene karte odgovaraju vizualnom identitetu korisnika, a poruku karte prilagođavamo ciljanoj publici.

Osnova svake karte su podaci, a svaki projekt započinje cjelovitim popisom podataka. U suradnji s korisnikom dogovaramo cjelovitu sliku geografskih podataka, kao i oznaka i teksta na karti.

Dizajn karte podrazumijeva pretvaranje dostupnih podataka u smislene vizualne sadržaje i izradu kartografskog prikaza putem kojeg korisnik može istražiti, otkriti, razumjeti i ostvariti svoje ciljeve za upotrebu karte. Pri izradi karte uzimamo u obzir postojeće podatke korisnika u različitim formatima i prilagođavamo ih za učinkovito dizajniranje proizvoda za investitora.Izrađujemo pojedinačne karte i karte koje izrađujemo za naše klijente kao dio većeg projekta. Neki od proizvoda koje smo izradili su tematske karte nacionalnih parkova, planinarsko-turističke karte, pregledne karte jedinica lokalne samouprave, karte groblja, geostatističke karte, karte za prikaz na našim Geoportalima i sl.