Reference

Tijekom višegodišnjeg uspješnog rada, progresivnog razvoja i neprestanog rasta tvrtke, uspostavili smo zavidan broj pouzdanih partnera te zadovoljnih korisnika s kojima održavamo dugogodišnju suradnju na obostrano zadovoljstvo.
Popis ponosnih partnera u okviru velikih tvrtki, nevladinih organizacija i obrazovnih ustanova se iz dana u dan širi te se veselimo potencijalnoj budućoj kooperaciji s novim tvrtkama i/ili ustanovama.
Od cijele zbirke usluga koje nudi naš stručni tim ljudi, neki od servisa i usluga koje nudimo u suradnji s našim partnerima su zračno prikupljanje fotogrametrijskih i LiDAR podataka, GIS edukacija te stručno i znanstveno obrazovanje.
Spektar naših zadovoljnih korisnika na više kontinenata diljem Europe, Azije i Afrike po pitanju naših tehničkih usluga i obrazovanja se uzastopno razvija, pri čemu neprestana dugogodišnja suradnja i nezamjenjiva kvaliteta i obujam usluga i servisa naše tvrtke govori dovoljno i stvara sliku o našoj sposobnosti prepoznavanja potrebe i mogućnosti pridonošenju rješenja koje uokviruje zahtjeve raznovrsnih korisnika kao pojedinaca i njihovih organizacija.